Vrolijk Horlogefeest 2020 van Bulang en Zonen
Naar inhoud

Artikel: Vrolijk Horlogefeest 2020 van Bulang en Zonen

Vrolijk Horlogefeest 2020 van Bulang en Zonen

Vrolijk Horlogefeest 2020 van Bulang en Zonen

De feestdagen draaien allemaal om tradities en we hebben hier bij Bulang and Sons al een tijdje een traditie waar we van genieten. Onze Vrolijke Wristmas is een kans voor het team en enkele van onze vrienden om het horloge te delen dat op 25 december zal worden gedragen. Dus hier is het, Vrolijke Wristmas... iedereen heeft plezier!

Bernhard Bulang

"Mijn kersthorloge is mijn nieuwe Patek 3940 Perpetual Calendar; een absoluut prachtige klassieker en voor mij een volgende stap in mijn horlogeavontuur; mijn eerste Patek Grande Complication! Een dierbare klant vertelde me,"Je wordt niet oud met dat horloge, je wordt er alleen maar volwassen van!" Voor mij zal het altijd de zoektocht zijn om die 'jongen' levend te houden... terwijl ik een klassieke Patek draag. Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2021 en dat we terug kunnen gaan naar het najagen van nieuwe avonturen, gezondheid en veel plezier met elkaar."

Berend Bulang

"In 2020 begon ik steeds meer te genieten van horloges die net een beetje anders zijn, net als dit jaar zelf was! En toen ik deze Datejust met een prachtige tapestry ghost grey wijzerplaat voor het eerst zag, wist ik gewoon dat ik hem moest hebben! Dit is geen combinatie die je vaak tegenkomt in een ref. 16000 en de wijzerplaat heeft echt een andere vibe dan normale Datejusts en geeft me kippenvel! Dit maakt het het perfecte horloge voor mij om te dragen terwijl ik dit jaar de kerstkalkoen bereid! Geniet van je Wristmas!"

Danny Kuijpers

"Ik draag deze jongen; hij heeft een kalender, dus kan ik de dagen tellen tot 2020 eindigt!"

Giacomo Castelli

"Wat rode en gouden tinten voor de feestdagen, vergezeld van een klodder jus over de wijzerplaat!"

Ross Povey

"Na zo'n moeilijk jaar voor de wereld denk ik dat een vleugje kleur nodig is aan het einde van 2020. Dus hier is mijn kerstwrist-keuze, het strand!"

@carlton_5512

"Ik heb dit horloge gekozen omdat het zo helder en vrolijk is en me herinnert aan vriendschap en menselijk contact. Precies wat nodig is in deze uitdagende tijden!"

Jean Paul Menicucci

“Ik heb deze Tudor Sub drie weken geleden gekocht. Het horloge trok mijn aandacht vanaf het moment dat ik het zag! Nu heb ik het drie weken onafgebroken gedragen. Het heeft dezelfde charme als een sub 5513 en een geweldige patina... Ik hou er echt van!”

Eric Ku

“Dit is mijn Kersthorloge voor 2020! De beste nieuwe release van het jaar en ik ben er sinds de release in september helemaal weg van.”

Peter @ex_omega

"Deze kerst zal ik genieten van deze Milgauss 1019 uit mijn geboortejaar 1970 met zilveren opdruk, zilveren minuutspoor en vierkante lume."

Florian @CAYENNE1200

"Mijn nieuwe tijdloze klassieker Calatrava zal om mijn pols zijn in de Heilige Nacht. Perfect horloge voor deze tijd van het jaar."

Mike Wood

“2020 heeft voor mij persoonlijk behoorlijk wat veranderingen teweeggebracht, en op een goede manier! Ik heb wat prachtige vintage Rolex Prince-horloges aan mijn collectie toegevoegd, terwijl ik zeldzame Rolex-sportmodellen heb laten gaan naar mede-verzamelaars over de hele wereld. Met Kerstmis draag ik de nieuwste aanwinst in mijn bescheiden collectie van Patek Philippe Annual Calendars: de platina 5056P uit 2002. Fijne feestdagen aan al mijn horlogevrienden!”

Paul Russell

“Dit horloge zal op mijn pols zijn voor Eerste Kerstdag. Aangezien het jaar zo'n ramp is geweest, wat is er beter dan een speciale 5028 Ovettone te dragen en te denken aan betere tijden die komen gaan.”

 

Read more

Een Cartier Hollywood Love Story
Cartier

Een Cartier Hollywood Love Story

Vandaag delen we met jullie een paar zeer bijzondere Cartier Tank-horloges die toebehoorden aan een van de gouden dames van Hollywood... Er is niets specialer dan een horloge met een verhaal, voora...

Meer informatie
AN ORIGINAL STORY OF A TUDOR 9401 MARINE NATIONALE MN78 SUBMARINER Blue Snowflake Milsub.
Category_Watch Passion

Een Origineel Verhaal van een Tudor 9401 Marine Nationale MN78 Submariner

The Tudor Submariner is misschien wel een van de meest wijdverspreide militaire duikhorloges, gedragen door troepen in de Franse, Amerikaanse, Zuid-Afrikaanse, Argentijnse en Italiaanse marine, eve...

Meer informatie

Column title

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Column title

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Column title

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.